Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
Borstvergroting - De grote dag.
Borstvergroting - De grote dag.
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

De grote dag.


maandag morgen 04:15. Enigzins versuft stap ik uit mijn bed. Ik kijk in de spiegel. Mijn anders altijd zo gezellige C cup hangt er een beetje verslagen bij. Alsof ze voelen dat ze vandaag voor het laatst een C zijn. Ik mag vandaag geen make up op geen dagcreme etc. allemaal ter voorbereiding op de operatie.

Ik heb slecht geslapen. Doodzenuwachtig voor de narcose. Ik ben nog nooit onder narcose geweest en het meest heftige wat ik ooit bij een dokter heb laten doen is het weg stippen van wratjes op mijn knie, en dat is toch zeker al weer zo'n 12 jaar geleden.

Het scenario van inslapen gaat wel duizend keer door mijn hoofd. Wat als ik in paniek raak? wat als ik het toch voel maar het niet meer duidelijk kan maken? Wat als ik dood ga? Wie komen er dan op mijn begrafenis, en weten mijn ouders wel dat ik dan donor wil zijn en wie vragen ze op mijn begrafenis? Een stem in het deel van mijn hersenen want nog wel enigzins nuchter kan denken schreeuwt tegen mij: HOU OP MET DIE ONZIN! je gaat niet dood je gaat gewoon slapen zoals je iedere nacht doet en je word gewoon weer wakker net als iedere ochtend!

07:00 Na ruim twee uur in  achter de auto te hebben gezeten zijn we bij de kliniek aangekomen. maar wel een uur te vroeg. Dankzij het spitsalarm wat door de ANWB is afgegeven was het rustiger op de weg dan verwacht (geloven jullie het zelf?).

08:00 Ik wordt hartelijk onthaald door de dame van de receptie ik mag op een bank plaatsnemen in de gasten ruimte en moet wat formulieren invullen voor de narcose.

08:30 Ik word naar mijn kamer gebracht door een van de assistenten van mijn arts. Het is een simpele maar nette kamer met een lekker warm bed een kledingkast en een wasbak. Ik krijg een haarnetje in, lekkere warme sokken aan en mag mij ontkleden. De dokter komt bij mij langs om wat laatste metingen uit te voeren en de man die de narcose gaat uitvoeren komt nog langs voor wat laatse vragen. Ik krijg een blauwe pyama aan en mag met de assistente meelopen naar de ok.

 

08:45 Daar lig ik dan. mijn pyama uit, een dekentje tot aan mijn navel en allerlei plakkertjes over mijn schouders en rug om metingen te kunnen uitvoeren. Mijn rechterarm wordt even stevig vastgebonden om mijn bloeddruk te meten. Wanneer deze weer los is wordt er aan de binnenkant van mijn linkerelleboog een infuus aangebracht. Peace of cake! Ik voel er niets van. Ik durf niet te kijken naar de naald aangezien ik hem al wel had zien liggen, maar wanneer deze er eenmaal uit is en alleen de slangetjes er nog inzitten durf ik wel te kijken maar het lijkt niet eens mijn arm dus erg eng vind ik het niet. Dan word langzaam aan de narcose gestart. Ik word onmiddelijk ontzettend misselijk maar werkelijk 5 seconden later is dit net zo snel weer weg. Ik krijg moeite met slikken wil overeind komen. Haal een paar keer diep adem en sluit mijn ogen. Ik open ze weer maar alles draait en is vaag ik voel me langzaam warm worden...

 

werkelijk geen idee... Hoe laat het is als ik weer wakker word door de vriendelijke stem van de assistent. Ik lig op mijn uitslaap kamer en heb het verschrikkelijk koud. Ik lig te klappertanden en te rillen in mijn bed. Een tweede dekbed wordt over mij heen gelegd en ze verteld dat het heel normaal is dat ik het zo koud heb omdat je de hele operatie stil ligt in een ruimte waar airconditioning is en je hebt niets meer aan dan je onderbroek.

Wanneer ik een paar keer heb geplast en nog wat heb gelegen vind ik het genoeg geweest ik wil naar huis om daar de rest van mijn roes uit te slapen en om bij mijn vriend te kunnen zijn om wie ik eigelijk direct vroeg nadat ik wakker werd.


27 November 2008 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!