Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
Borstvergroting - Het consult.
Borstvergroting - Het consult.
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Het consult.


Mijn keuze is gevallen op een prive kliniek in Belgi. Dezelfde kliniek waar ook mijn moeder haar borsten heeft laten vergroten. Ik bel de kliniek op en vijf minuten later is de afspraak voor mijn consult gemaakt. Aangezien deze kliniek veel Nederlandse clienten heeft verzorgen zij verschillende consult dagen in Nederland, en wel in Rotterdam.

Het consult verloopt snel, en neemt nog geen half uurtje in beslag. Eerst verteld de dokter welke protheses er worden gebruikt (kunnen ronde of druppelvormige zijn) en de verschillende hardheid van de protheses (1,2 of 3 waarbij het hoogste getal de meest stevige silicoon is.) Aan de hand van je wens wordt er een geschikte prothese gekozen. Mijn wens is volume aan de bovenkant, en een mooie stevige borst. Er wordt gekozen voor een ronde prothese met een hardheid van 2. Ronde protheses worden vandaag de dag meestal verkozen boven de druppelvormige protheses aangezien laatst genoemde kunnen gaan draaien waardoor je een vervormde borst kunt krijgen.

Dan gaan we passen. Het passen wordt gedaan doormiddel van een soort kipfilets zoals we die kennen om zelf je bh mee optevullen maar dan heel groot. We beginnen met een exemplaar van 300cc (200cc is vergelijkbaar met ongeveer n cupmaat). Die vind ik echt te klein je moet wel resultaat kunnen zien wanneer je er zoveel geld voor neer legt en dit is ook te bereiken met een goede push up bh. 320cc nog steeds ben ik niet onder de indruk. 360cc prachtig erg mooi en duidelijk een stuk groter. Ik besluit voor deze maat te gaan. Maar mijn vriend vind dat ik te snel een besluit neem en adviseerd mij door te passen tot ik het niet meer mooi vind en het dan langzaam af te bouwen. Ook de dokter zegt dat het nog wel eens voorkomt dat vrouwen achteraf toch wel een grote prothesen hadden willen hebben. Uiteindelijk pas ik nog een stuk of vier modellen en besluit de 400cc te nemen. Het is een flink stuk groter maar nog niet overdreven.

Wanneer ik mijn kleding weer aan heb maak ik de afspraak. Ik wil graag de maandag erop onder het mes want ik heb nu nog vrij en dan ben ik zo goed als hersteld wanneer ik weer aan het werk ga. De afspraak staat vaat, de protheses worden besteld en op weg naar huis voel ik dat ik de juiste keuzes heb gemaakt.


27 November 2008 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!