Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
Borstvergroting - Waarom?
Borstvergroting - Waarom?
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Waarom?


Waarom? Hoe vaak heb ik dat wel niet gehoord als ik mijn wens over een borstvergroting uitsprak? Soms ontstonden er zelfs heftige gesprekken over borstkanker, borsrvoeding, inkapseling en allerlei andere zaken die ik uiteraard wel allang had opgezocht.

Ik snapte die reacties ook wel een klein beetje want veel mensen weten gewoon nog vrij weinig over deze ingrepen en denken bijvoorbeeld dat de protheses kunnen  gaan lekken of dat ze er over 10 jaar weer uitmoeten. Maar dat is tegenwoordig allemaal niet meer.

Ik had een cup C en met een maatje 34 was dat zeker groot genoeg. Maar ik vond het mooier als ze nog iets groter zouden zijn. Dat ik niet met die ellendige stink kipfilets aan de gang moest om push up effect te hebben in strapless jurken. Ook zo lullig voor je vriend dat je dan s'avonds die oh zo charmante roze vullingen onder je borsten vandaan trekt.

Nee voor mij is de lol er dan snel af. Ik wil volume! Mijn moeder ging anderhalf jaar geleden al onder het mes. Ze was flink wat kilos afgevallen maar daardoor was er van haar volle boezem niet bijzonder veel meer over. Ze zat avond na avond op internet om informatie in te winnen over deze ingreep en ik volgde haar bevindingen op de voet. Al jaren daarvoor wilde ik ook siliconen maar aangezien het toch best een grote uitgave voor mij zou zijn kon ik het mij simpelweg niet veroorloven. Ik vond het fantastisch dat mijn moeder het had laten doen ze is er nog altijd erg gelukkig mee.

Nu was het dus mijn beurt. Ik heb een vriend die het toejuigt, mijn ouders staan achter me en steunen mij finacieel en ik wil het al zo lang de tijd is er juist voor. Ik zie mezelf al helemaal liggen aankomende zomer met een mooi gevulde bikini!

 


27 November 2008 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam ardinero @ 10:47 13-May-2009
Hey,
Hier veel informatie over een borstvergroting:
<a href="http://www.borstvergroting.mysites.nl/" title="Borstvergroting">info over borstvergroting</a>

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!